Over ons

Caviabox is ontstaan uit mijn eigen voorliefde voor cavia’s. Ik vind het belangrijk om cavia’s op een gezonde manier te verwennen en uit te dagen met verrijking zodat zij zich gelukkig voelen in hun vertrouwde omgeving. Naast een mooi verblijf en eventueel een fijne ren dragen snacks, knaag- en denkspeelgoed hier natuurlijk ook aan bij.

Mijn eigen cavia’s hebben redelijk wat trouwe volgers op Instagram en Facebook, door de vele vragen die ik daar krijg zie ik dat veel cavia-eigenaren hun cavia’s ook graag meer willen bieden, maar niet altijd weten waar ze moeten zoeken. Zo ontstond het idee voor Caviabox. In de Caviabox zullen door mij verzamelde spullen zitten waar jij jouw cavia’s de genoemde extra uitdaging mee kunt bieden! De box heeft maandelijks een nieuwe inhoud, je kunt zelf kiezen voor losse boxen of een abonnement. Omdat ik het belangrijk vind om cavia’s op een gezonde manier te verwennen zullen in de box enkel natuurlijke producten te vinden zijn. Ook heeft elke box een informatieblad met extra uitleg over de producten.

In mijn ervaring vinden cavia’s lang niet al het speelgoed dat voor ze op de markt is leuk, daarom worden de items uit de box altijd eerst getest door mijn 8 cavia’s. Zo maken we de kans dat de box ook bij jouw cavia’s in de smaak valt zo groot mogelijk!

Naast de maandelijks wisselende box zal ik ook standaard boxen en enkele losse producten aan de webshop toe voegen. De boxen, snacks en denkspellen zullen ook geschikt zijn voor konijnen!